Cum sa atragi barbatii

Neincrederea in sine, gelozia

Aceste doua elemente sunt strans legate una de alta. Neincrederea de sine are mai multe cauze: lipsa de experienta, asteptarile prea ridicate in legatura cu tine sau din cauza ca ai fost ranita de anumite persoane. Lipsa de incredere genereaza gelozie.

Ai impresia ca partenerul tau ar putea gasi intotdeauna pe cineva mai bun, sau chiar ca oricine poate fi mai buna ca tine. Incepi sa pierzi increderea si in el gandindu-te ca nu esti destul de buna pentru el si ca e foarte usor sa ti-l fure cineva. Daca te uiti putin in jur, oamenii siguri pe ei sunt foarte rar gelosi si daca sunt , o fac foarte discret.

Nimanui nu-i place sa fie inselat si pe toti ne doare asta, dar la urma urmei adevarul este ca majoritatea oamenilor au inselat macar o data sau se gandesc la asta la un momentdat (si aici ma refer la peste 90%). Suntem niste fiinte care au sentimente, iar aceste sentimente nu le putem alege. Nu e optiunea noastra de a simti anumite lucruri pentru o anumita persoana. Nu poti impiedica asta dar poti sa inveti sa te comporti diferit in aceste situatii fara sa-l pierzi pe cel de langa tine de tot. Cu cat esti o persoana mai geloasa cu atat il vei impinge pe cel de langa tine sa te insele sau sa se gandeasca la alta. Gelozia distruge relatii, ii face pe oameni sa-si schimbe sentimentele fata de tine, sa se simta ingraditi. NU vei putea tine langa tine cu forta pe nimeni, mai ales sa-l faci sa te iubeasca cu forta.

Daca vrei sa reduci efectele geloziei incepe sa lucrezi la increderea ta in tine. Detecteaza care sunt motivele pentru care nu esti sigura pe tine si fa ceva pentru a le anula. Aproape intodeauna poti sa faci ceva sa devii o persoana mai buna. Daca ai o problema de fizic citeste aici. Lipsa de experienta in anumite domenii poate duce la o lipsa de incredere. Fa-ti o lista cu lucrurile pe care crezi ca nu le faci bine sau pe care nu le stapanesti. Aproape orice se poate invata. Unele lucruri direct, altele indirect. Daca ai nevoie sa iei anumite decizii si nu esti hotarata, alege-o pe oricare. Chiar daca nu e alegerea perfecta, data viitoare vei sti exact ce decizie sa iei in aceeasi situatie. Poti sa ai doua sucuri in fata si sa te intrebi care e mai bun de baut 2 ore, timp in care nu bei nimic, sau sa bei din oricare si chiar daca nu iti place, vei sti ca il doresti pe celalalt. Din orice se poate invata, mai ales din greseli.

Putina lume constientizeaza ca greselile genereaza rani care vin cu o gramada de invataminte, care ne fac mai puternici si mai intelepti. Trebuie sa te folosesti de aceste invataturi pentru a nu mai face aceleasi greseli de doua ori si pentru a te maturiza si a deveni mai inteleapta.

You Might Also Like

Leave a Reply