Cum sa atragi barbatii

Sufocarea si lipsa de libertate

Daca faci un sondaj printre barbati vei afla ca majoritatea isi doresc libertate intr-o relatie. Si cand vorbesc de libertate nu ma refer numai la iesit la o bere cu baietii o data pe saptamana. Ma refer la faptul ca isi doreste sa poata face ce vrea, cand vrea fara sa dea explicatii, fara sa fie sunat la cat vine inapoi, unde este si cu cine. Libertate de a merge pleca chiar si un timp mai indelungat de langa tine (delegatii, la pescuit etc).

Vei spune ca atunci ce rost are relatia daca el e tot plecat. Nu va fi tot timpul plecat si chiar mai mult, cu cat ii dai mai multa libertate cu atat va dori sa fie langa tine. Paradoxul este aici: daca are libertate si simte ca poate face ce doreste, se va simti si mai atras de tine, iti va duce dorul si nu te va lasa asa usor pentru ca e greu sa gasesti o femeie care ofera asa ceva. Le spun si la barbati la fel: da-i libertate, fa-i “cadoul” de a-ti duce dorul. E un sentiment frumos sa te gandesti ca esti departe de cineva si sa vrei sa ajungi inapoi la el.

Cand e vorba de relatii, de multe ori ce ne dicteaza inima e exact opusul la ce trebuie facut. Daca il tii tot timpul langa tine de frica sa nu-l pierzi, el va dori tot mai mult sa plece de acolo. Unii rezista mai mult, altii mai putin, dar pana la urma tot isi vor dori asta. Gandeste-te ca esti tu ceea ce ii ofera asta. Te vei ridica mult deasupra celorlalte femei. Pentru un barbat e extraordinar sa poata spune ca are o prietena care ii da liberate maxima si poate face ce doreste.

Poate vei spune “atunci ce rost are o relatie daca nu stam impreuna”. Stati impreuna cand e nevoie, si tot asa, cand e nevoie trebuie sa il distantezi de tine. Distanta distruge monotonia, aduce lucruri noi in relatie si va tine pe amandoi mai legati. Sufocarea, statul impreuna zi de zi, va va face niste oameni nefericiti si, desi chiar daca veti sta impreuna, veti fi departe unul de altul.

Voi explica cum arata o relatie in care exista aceasta libertate si de ce e buna si functioneaza, in post-ul “Relatia perfecta”.

You Might Also Like

Leave a Reply