Cum sa atragi barbatii

attractive man asking girls hand into marriage hearts above

Am stat si m-am gandit destul de mult timp la subiectul acesta si pana la urma am reusit sa grupez totul in 3 categorii:

De ce aceste categorii?
In primul rand, spre deosebire de femei care sunt atrase mai mult de personalitate, barbatii sunt “vizuali”. Asta inseamna ca, in primul rand, pentru ei conteaza ce vad! Acesta este primul pas pentru a simti atractie.

Daca doresti sa atragi un barbat care atunci te vede prima oara, conteaza foarte mult aspectul fizic si comportamentul tau fizic (senzualitatea). Acesta este primul lucru de care trebuie sa te ocupi pentru a atrage barbatii pe care ti-i doresti.

Dupa ce un barbat incepe sa simta aceasta atractie fizica pentru tine, intra in joc psihicul tau. Pentru a avea o relatie cu acel barbat trebuie sa fii stabila emotional. Am intalnit multe femei care au stricat relatia inainte ca ea sa inceapa, facand tot felul de lucruri pe care, o femeie stabila din punct de vedere emotional si cu experienta, nu le-ar face: sa inceapa sa-i dea “ordine”, sa-l devine posesiva, geloasa, sa il pisalogeasca, sa fie hiperactiva si obositoare, sa vorbeasca prea mult etc.

Peste aceste doua componente, trebuie sa “asternem” feminitatea. Barbatilor nu le prea plac femeile baietoase, lipsite de senzualitate. Aceasta componenta creeaza in mintea barbatului un sentiment de nevoie de protejare.

Din toata experienta mea, daca pui la punct aceste trei aspecte din viata ta, vei avea foarte mare succes in randul barbatilor, iar asta iti va creste foarte mult sansele de a gasi “printul pe cal alb” (desi nu-mi place aceasta sintagma , o folosesc aici pentru a ma face perfect inteles).

Desi totul pare simplu, dar cele 3 subiecte sunt complexe si le voi dezvolta in posturi separate.

Leave a Reply