Cum sa atragi barbatii

Cum ii programezi , asa ii ai

Ceea ce scriu aici, functioneaza deopotriva si la femei, si la barbati, si e unul din sfaturile cele mai bune pe care le pot da pentru o relatie: cum il programezi, asa il ai!

Exista doua etape ale relatiei: partea de “curtat” (sau agatatul sau cum vreti sa-i spuneti) si partea de relatie. Aceste doua etape difera foarte mult. In prima trebuie sa creezi atractia si sa o mentii pana cand aceasta se transforma in sentimente mai puternice. A doua e partea de relatie efectiva, dupa un timp, cand deja amandoi sunteti obisnuiti unul cu celalalt, intervine romantismul etc. iar aici lucrurile pe care le faci in prima parte par copilaroase si nu-si mai au rostul.

In prima parte el incearca sa te impresioneze iar tu incerci sa-l testezi si sa-l impresionezi si tu la randul tau, pe scurt. Ceea ce se intampla in momentele astea, pune baza si creaza asteptarile unuia fata de celalalt.

Undeva aici intra partea cu “programatul”. E partea unde incepeti sa va cunoasteti si sa va faceti o imagine unul despre celalalt. Daca in partea asta, prezinti o imagine falsa, in relatia care va urma vei avea de suferit. Din mai multe motive: nu poti sa te prefaci la nesfarsit, vei vrea la un momentdat sa faci anumite lucruri pe care le faceai si inainte etc.

Acesta e momentul foarte important sa vezi si cum reactioneaza la “piticii” tai de pe creier si sa fii sincera despre lucrurile pe care iti place sa le faci. Cateva exemple:

  • Iti place sa ai timp pentru tine, singura sau cu fetele
  • Iti place sa te intalnesti, probabil si cu alti baieti (amici) cu care te intelegi bine si nu ai vrea sa-ti pierzi prieteniile doar pentru ca ai un iubit
  • iti place sa iesi cu fetele in oras si sa va distrati la girls night
  • detalii despre ce iti place sa faci in viata sexuala (da, e important, nu rade)

Astea imi vin in cap acum, dar sigur sunt mai multe.

Ideea este ca daca ii spui despre lucrurile astea de la inceput, cand le vei face mai tarziu in relatie nu vor fi probleme si nu va parea ca ceva nu e in regula si iti doresti altceva.

La fel, ii sfatuiesc si pe barbati sa faca acelasi lucru.

Iti va fi mai greu ca in timpul relatiei, dupa un an, doi sa ii zici ca iti place mult de el dar ai nevoie si de libertate cateodata.

Pregateste-l si “programeaza-l” pentru asta si-ti va face viata mult mai usoara dupa aceea, nefiind nevoie sa-i explici lucruri care in mod normal ar parea naturale.

 

You Might Also Like

Leave a Reply