Cum sa atragi femeile

Hiperactivitatea

Hiperactivitatea este o boala a copiilor (ADHD) dar nu despre asta vreau sa vorbesc. Doresc sa vorbesc despre persoane ajunse la varsta maturitatii care se comporta ca niste copii nestamparati. Poate cateodata e distractiv si interesant dar de cele mai multe ori e obositor pentru cei din jur si vor incerca sa te evite cu alte ocazii. E un semn de imaturitate.

Cred ca hiperactivitatea la oamenii maturi e strans legata de increderea in sine si de nevoia de atentie. Trebuie sa fii in centrul atentiei tot timpul, vorbesti tare, vorbesti neintrebata, faci miscari bruste sau rapide etc. pentru ca oamenii sa te observe si sa-ti dea atentie intr-un fel sau altul. Efectul e paradoxal. Probabil, pe moment te vei simti in centrul atentiei, dar pe durata mai lunga, lumea va incerca sa te ocoleasca.

In special femeilor nu le sta bine in postura asta si le transmite barbatilor un mesaj destul de clar ca ceva nu e in regula cu tine. Incearca sa te observi in anumite situatii si sa te opresti daca vezi ca esti hiperactiva. Efectiv, pune-te pe un scaun si asteapta sa-ti treaca 🙂

Unele persoane vor spune “sunt doar sociabila”. Nu, nu esti. Esti obositoare. O persoana sociabila nu se baga peste discutiile altora, nu cerseste atentie si nu se agita ca un titirez. O femeie matura si echilibrata idn punct de vedere emotional, nu va fi niciodata hiperactiva. O femeie sociabila e atractiva, una hiperactiva, nu.

You Might Also Like

Leave a Reply