Cum sa atragi femeile

Ocupa-ti timpul, lucreaza la tine

Acesta este un subiect care la noi la romani este foarte des ignorat. O lectie de viata importanta pe care am invatat-o cu vreo 12 ani in urma, a fost sa-mi dau seama ca singurul raspunzator pentru cum este viata mea in orice moment sunt eu. Toate deciziile pe care le-am luat, m-au adus la un momentdat intr-un loc sau o anumita situatie. Atunci am realizat ca singurul care poate sa-mi faca viata mai frumoasa sunt EU. Inainte de asta tot incercam sa dau vina pe lucruri externe (soarta, Dumnezeu, noroc, alti oameni, politicieni, sefi etc). Daca deciziile mele sunt cele care mi-au modelat viata inseamna ca si de-acum inainte tot asa va fi. Atunci am inceput sa invat multe lucruri care nici nu stiam ca exista, sa experimentez, sa-mi testez principiile si sa renunt la cele care ma trageau inapoi. Am inceput sa invat despre relatiile intre oameni si moduri in care-ti poti face viata mai buna. Mi-am dat seama ca cel mai important lucru e sa inveti din toate si de la toti. De la orice om pe care-l intalnesti, ai ceva de invatat, chiar daca nu pare asa la prima vedere. Multi au trecut printr-o sumedenie de intamplari din care tu ca persoana poti afla multe lucruri si sa te folosesti de experientele lor. Probabil cel mai important lucru, si de-asta voi pune accentul pe el e ca daca viata ta e frumoasa sau nu, e din cauza ta. Tu esti cel/cea care-si poate schimba viata si atitudinea chiar din clipa asta.

Ce am invatat, vis-a-vis de acest subiect si relatii este ca e foarte important sa-ti faci timp pentru tine. Sa devii un om mai bun oricand. Asta te va face un om interesant, un om care are ce povesti tot timpul si un om care nu se plictiseste, in relatii sau in viata de zi cu zi.

Facand multe lucruri pentru tine, ajungi sa cunosti oameni si sa-ti faci prieteni care vor fi langa tine cand vei avea o zi mai proasta.

Dau un exemplu ca sa fie mai clar ce vreau sa spun:

Fa-ti o lista cu toate lucrurile care nu merg in viata ta: Nu arati bine, te simti singur/a, nu stii sa dansezi, nu ai un job etc.

Pentru fiecare din ele exista solutii. Gandeste-te la 3-4 variante cum ai putea rezolva problema aia si incepe sa le faci. Cel mai important lucru in viata este sa faci lucruri nu sa povestesti despre ele. Daca vrei sa-ti schimbi viata, incepe sa FACI. Cu povestile nu vei ajunge niciunde. Si nu incerca niciodata sa-ti gasesti scuze pentru ceva ce nu poti face pentru ca intotdeauna vei gasi. Daca vrei cu adevarat sa-ti schimbi viata, incepe sa faci lucruri pentru tine. Altfel, niciodata nu vei ajunge sa schimbi nimic. Poti sa citesti 100000 de carti si sa stii o groaza de lucruri, daca nu le faci , nu te-au ajutat cu nimic. Asa ca, du-te la sala, iesi in oras si fa-ti prieteni, du-te la tot felul de evenimente, muta-te singur/a, invata o meserie (sunt o groaza de cursuri organizate aproape in toate orasele), mergi la cursuri de dans, de bucatar, etc. Devino omul care doresti sa fii si nu iti mai cauta scuze. Vei vedea schimbari foarte mari, te vei simti altfel si vei vedea ca cei din jurul tau te vor trata mai bine.

Cand ne-am nascut nu stiam sa umblam, sa vorbim, sa citim sau sa scriem. Toate le-am invatat, devenind niste persoane mult mai bune din toate privintele. Cine a spus ca asta trebuie sa se opreasca la o anumita varsta?

In legatura cu relatia, daca esti o persoana ocupata, nu iti vei dedica tot timpul relatiei (pentru ca vei avea ce sa faci si pe langa ea), nu vei deveni dependenta de persoana de langa tine si nu vei ajunge sa o sufoci pentru ca vei avea o multitudine de lucruri interesante de facut si vei fi si tu o persoana mult mai interesanta pentru ceilalti. Vei avea putin timp in care sa te plictisesti si acela il poti pentru binele relatiei si vei alunga monotonia din viata ta.

You Might Also Like

Leave a Reply