Despre acest blog

Motivul pentru care a aparut acest blog este acela ca doresc sa impartasesc cu voi niste informatii legate de relatii, de la iesitul in club si “agatat” pana la o relatie stabila si de succes, pe care le-am adunat de-a lungul timpului si pe care foarte putini oameni le pot pune in cuvinte.

Aici nu ma refer la romantisme gen Radu F. Constantinescu, ci la sfaturi practice, pragmatice, pe care sa le poti pune in aplicare maine si cu care vei avea succes.

Vorbesc despre acele reguli nescrise pe care foarte greu le gasesti in media, in carti, filme sau documentare. Sunt acele reguli pe care trebuie sa le traiesti ca sa le inveti si pe care uniiĀ  oameni le simt dar nu stiu sa le explice.

Site-ul trebuie vazut mai mult ca o carte decat un blog, pentru ca fiecare din post-uri se leaga intre ele si este important sa le cititi in ordinea din meniul de deasupra.

Intotdeauna cand am incercat sa primesc sfaturi despre relatii de la cei din jurul meu, majoritatea au fost foarte generale si nu isi prea atingeau scopul, gen: “Lasa ca mai sunt si alte femei / alti barbati”, “Trebuie sa ai incredere in tine”, “Nu a fost sa fie”. Niciunul din sfaturile acestea nu sunt practice. Si nu iti vor garanta succesul.

Am sa incerc sa dau sfaturi clare pe care, daca le urmezi pas cu pas, vei vedea rezultate maxime in timp foarte scurt, iar pe durata lunga iti vor schimba viata, garantat.

Nu sunt psiholog, nu am o pregatire in acest domeniu. Unele sfaturi se pot potrivi cu felul tau de-a fi, altele nu. Scopul acestui blog e sa va puna in contact cu unele informatii pe care le puteti folosi dupa bunul vostru plac si dupa cum simte fiecare dintre voi.

Nu ma astept ca toata lumea sa fie de acord cu ele, nu ma astept ca toata lumea sa le accepte. Sunt multi oameni care nu pot, nu vor, nu le permite religia etc. sa accepte aceste informatii. Cert este ca majoritatea lucrurilor de aici va vor ajuta la un moment dat in viata, indiferent de varsta, sex, religie sau principii.

Voi incerca sa fiu cat mai realist posibil si cer de la voi un singur lucru: sa aveti o minte deschisa.
O regula pe care toti am invatat-o este ca viata nu e corecta. Unii dintre voi vedeti asta ca un lucru negativ, eu spun ca e un lucru pozitiv. Nefiind corecta, viata iti da sansa sa devii mai bun ca altii, sa te ridici deasupra lor. Ce e frumos e ca poti invata ceva folositor de la oricine , in orice moment care sa te faca o persoana mai buna, sa te tranformi dintr-o bucata de carbune, intr-un diamant.

P.S. Este prima data cand scriu si unele materiale s-ar putea sa para mai “brutale” din acest punct de vedere, dar imi voi imbunatati stilul.
Am foarte multe de spus si sper ca le voi putea organiza destul de bine pentru a fi usor de procesat.

Leave a Reply