Cum sa atragi femeile

Controlul

Daca ati citit postarea mea despre “Cum sa creezi atractie” ca barbat, stiti ca ii sfatuiesc pe barbati sa fie in control asupra personalitatii lor, asupra vietii lor si asupra a tot ce le afecteaza viata. Un astfel de barbat e atractiv. Multe femei incearca sa-i controleze pe barbati. Sa le spuna ce-si doresc, cum sa se imbrace, ce sa manance, ce sa faca. Unu din motive e sa-i testeze daca mai sunt inca in control sau doar se prefac.

Nu de multe ori am auzit povestea cu “nu mai esti barbatul de care m-am indragostit”. Ei bine , nu mai e pentru ca tu l-ai schimbat intr-o marioneta. Daca iti place barbatul din viata ta nu mai incerca sa-i spui ce-i place si ce nu, ce sa faca si ce nu. A reusit sa traiasca X ani fara tine si s-a descurcat OK, mai ales ca te-a facut sa te simti atrasa fata de el. De ce ai vrea sa distrugi asta?

Am vazut multe cupluri in relatii de compromis, in care el era lipsit de personalitate si ea ii spunea tot ce trebuie sa “stie”. Tendinta asta de a controla totul vine din frica de a nu il pierde sau de la anumite standarde pe care le impune societatea. Multe femei se duc chiar si pana la a-si dori sa stie si ce gandeste acel om. Nu l-ai intrebat niciodata pe iubitul tau “La ce te gandesti acum?”. Conteaza?? Nu prea. Daca ai chef de o discutie cu el nu incerca sa-i intrii pana si in ganduri. Gaseste un subiect interesant pentru amandoi. Noi de multe ori ne gandim la lucruri pe care voi chiar nu doriti sa le auziti. Gandeste-te daca ai nevoie langa tine de o marioneta sau de un barbat.

Nu spun ca nu trebuie sa existe cazuri in care el trebuie sa stie parerea ta si tu pe a lui. Dar in asemenea cazuri trebuie sa o respecti pe a lui si el pe a ta, pentru a putea lua cea mai buna decizie in cuplu. Intotdeauna cea mai buna decizie e cea in care amandoi au de castigat, poate nu im mod direct. Dar sigur, daca doar unul din voi ia deciziile pentru amandoi e o situatie nefericita.

You Might Also Like

Leave a Reply