Cum sa atragi barbatii

Supararea si sinceritatea in relatie

Fetelor, va spun foarte clar: daca vreti sa fie sincer nu va mai suparati pe el cand iti spune ce nu vreti sa auziti. Multe dintre femei au fost obisnuite sa fie mintite decat sa auda adevarul. Da, e mai frumos sa auzi numai lucruri bune despre tine, dar trebuie sa te gandesti ca o parere sincera e mult mai folositoare decat o minciuna. Efectul minciunii e pe termen scurt si nu te ajuta aproape deloc in viata. E mult mai util sa auzi lucrurile asa cum sunt ele decat cum ar fi frumos sa fie. In felul acesta poti sa ai o parere corecta despre tine si sa stii domeniile din viata ta in care trebuie sa faci curat. Relatiile intre oameni si in societate se bazeaza pe adevar. Inchipuiti-va ce s-ar intampla daca toti ne-am minti unii pe altii incontinuu.

Chiar daca nu iti cade bine sa auzi adevarul, apreciaza faptul ca ti s-a spus, accepta-l si ia o decizie pentru a schimba lucrurile. Pedepsind persoana draga tie prin a te supara pe ea ca ti-a spus adevarul, probabil este cea mai proasta decizie pe care o poti lua. Omul acela se va simti vinovat si nu va mai fi sincer cu tine niciodata. Apreciaza-i onestitatea. Ca femeie e foarte greu sa gasesti oameni care-ti spun adevarul verde in fata, tocmai din acest motiv. Cele mai multe femei se supara si inteleg faptul ca o jignire si nu ca un ajutor. Daca ai gasit o persoana sincera apreciaz-o, caci vei avea mult de castigat, chiar daca pe moment sentimentele tale nu sunt din cele mai bune. Daca te superi, vei pierde acest privilegiu.

O femei puternica, sigura pe ea, independenta, accepta realitatea si nu traieste intr-un basm frumos.

Efectul intr-o relatie e si mai devastator, astfel incat, pe langa ca el nu-ti va mai spune adevarul, il vei face sa simta ca nu poate vorbi cu tine, nu poate fi sincer, nu-ti poate spune anumite lucruri. Asta pe termen lung il va face sa se gandeasca daca a facut decizia corecta ramanand intr-o astfel de relatie. Isi va cauta persoane cu care sa vorbeasca anumite lucruri, in loc sa o faca cu tine. Daca doresti ca el sa se deschida si sa se simta in largul lui, sa-ti poata spune orice, va trebui sa nu te mai lasi afectata negativ de adevar.

You Might Also Like

Leave a Reply