Cum sa atragi barbatii, Cum sa atragi femeile

Cersitul atentiei

Multi oameni simt nevoia sa fie in prim plan, sa fie bagati in seama, sa li se acorde atentie. Tuturor ne place asta, dar unii o duc la extrem si fara sa-si dea seama incep sa cerseasca atentie: incearca sa intre in discutii care nu-i privesc, sunt tot timpul agitati sau hiperactivi, danseaza in mijlocul scenei pentru a fi observati, vorbesc tare, vorbesc neintrebati, vorbesc prea mult, se imbraca strident pentru a fi remarcati, fac lucruri iesite din comun pentru ca ceilalti sa-i aprecieze, intr-un mod obositor si enervant pentru ceilalti etc.

Deobicei aceste comportamente sunt rezultatul unei pierderi sau poate cineva te-a ranit. Daca ai ajuns sa faci unul din aceste lucruri opreste-te acum. Majoritatea oamenilor apreciaza oamenii echilibrati. Cersitul atentiei transmite semnale clare celor din jurul tau ca ceva nu e inregula cu tine, ca e o masca si ca nu esti stabila emotional. Incearca sa te surprinzi in aceste momente si sa te opresti exact cand iti dai seama ce faci. Nu dansa pentru ca sa te observe ceilalti din jur, ci pentru ca iti face placere, nu incera sa incerca sa intrii in vorba cu oamenii, lasa-i pe ei sa faca asta.

Persoanele sigure pe ele nu fac galagie si nu cauta atentia celor din jur. Daca o primesc e OK, daca nu si asa e OK, pentru ca nu e nevoie sa te placa toata lumea, sa te ridice toti in slavi sau sa iti faca complimente incontinuu.

Daca vei incerca sa faci tocmai opusul acestor lucruri vei vedea ca vei primi atentie mai multa de la cei din jur, daca nu, incet incet, ceilalti vor incerca sa te evite. Cu cat cersesti mai multa atentie cu atat ceilalti iti vor oferi tot mai putina si din aceasta cauza vei simti nevoia sa o faci tot mai des. Vei intra intr-un cerc vicios din care e greu sa iesi. In special, pentru barbati e obositor sa-ti ofere atentie neintrerupta si sa iti faca complimente incontinuu.

You Might Also Like

Leave a Reply